dimecres, 23 de febrer del 2011

Presentació del llibre Terres de Salabror


El divendres 18 de febrer, a la Sala d'Adults de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, va tenir lloc l'acte de presentació del llibre Terres de Salabror, de l'ampostina Teresa Bertran. En realitat, el que es va presentar va ser la tercera edició de la novel·la (la primera va ser editada l'any 2006, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana), que ha estat finançada per l'Obra Social de la Caixa i de la que l'autora n'ha cedit els drets a Mans Unides per contribuir amb els projectes humanitaris de l'ONG.

L'acte va estar presidit per Manolita Almudeve, delegada de Mans Unides a Amposta, Maica Jené, directora de l'Àrea de Negoci de l'Obra Social de la Caixa, l'autora de la novel·la, Teresa Bertran i Mar Panisello, regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta. Va comptar amb la presència entre els públic assistent, que va deixar petita la Sala d'Adults de la Biblioteca, del Bisbe de Tortosa, Sr. Xavier Salinas, de regidors i altres autoritats, voluntàries de Mans Unides, empleats de La Caixa, etc.

Manolita Almudeve va agrair la col·laboració de tots els que han fet realitat aquest projecte, en especial a l'Obra Social de La Caixa i de l'escriptora Teresa Bertran, així com el suport de la Regidoria de Cultura i de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó. Va continuar els parlaments, la representant de l'Obra Social de La Caixa, seguida de la regidora de Cultura per acabar amb Teresa Bertran, qui, a més de parlar de la seva obra, va explicar la seva experiència personal amb el voluntariat i amb tasques solidàries al continent africà.

Per acabar l'acte, Núria Gómez, acompanyada a la guitarra per Cristòfol Pons, va llegir el Manifest 2011 de Mans Unides, que sota el lema "El seu demà és avui" se centra amb el quart objectiu del mil·lenni: reduir la mortalitat infantil.

Terres de Salabror pot adquirir-se a un preu de 20€, quantitat que anirà destinada íntegrament a Mans Unides. Els punts de venda del llibre son les mateixes voluntàries de l’entitat.





més imatges de l'acte

1 comentari:

  1. El títol del llibre és ben seductor i de comú unió amb la nostra estimada Àfrica. Terres riques de recursos que per fets humans i socials van perdent-los, gent que ha de resistir en lluita i fermesa per tirar endevant terra i família.
    Rosalia

    ResponElimina